Ќачало » ѕочивки л€то » ѕочивка в »спани€ 2018 » ѕочивка в »спани€ - Ћа ћанга дел ћар, ћурси€ ≈—≈Ќ 2018 с Wizz Air + екскурзи€ на јликанте
¬ашата оценка
5 от 1 глас

ѕочивка в »спани€ - Ћа ћанга дел ћар, ћурси€ ≈—≈Ќ 2018 с Wizz Air екскурзи€ на јликанте

ѕочивка в »спани€ - Ћа ћанга дел ћар, ћурси€ ≈—≈Ќ 2018 с Wizz Air екскурзи€ на јликанте
 
  ѕочивка в »спани€ - Ћа ћанга дел ћар, ћурси€ ≈—≈Ќ 2018 с Wizz Air + екскурзи€ на јликанте
ћаршрут: —офи€ - јликанте - Ћа ћанга дел ћар ћенор - јликанте - —офи€

’ранене: FB

÷≈Ќј ќ“
915 лв.
8 дни / 7 нощувки
“ранспорт: —амолет

ƒати:   09.09.2018, 16.09.2018, 23.09.2018, 30.09.2018, 07.10.2018, 14.10.2018,

 
ѕринтирай

 
—пециална ваканционна програма за всички възрасти, с полет на Wizz Air в недел€
÷ените са валидни за ранни записвани€ до 10.01.2018!

8 дни/ 7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса (закуска, об€д и вечер€ + 1/4 вино и минерална вода за об€д и вечер€) + екскурзи€ на јликанте


1-ви ден: —офи€ - јликанте - Ћа ћанга дел ћар ћенор
ќтпътуване от летище —офи€ с директен полет на ј  "Wizz Air".  ацане на летището в јликанте. ѕолудневна екскурзи€ до јликанте (включена в цената): изкачване до крепостта "—анта Ѕарбара", построена на 166 м височина на хълма "Ѕенакантил"; преминаване по крайбрежната улица "≈спланада" със сво€та знаменита але€ от палми - символ на морската душа на града; катедралата със син купол "—ан Ќиколас"; кметството на јликанте, отличаващо се с орнаментирани елементи и интересни фасади на двете му кули; спирка на пристанището, където е акостиран кораба-музей "—антисима “ринидат" - копие на известни€ през 18 век най-гол€м боен плавателен съд, страшилището на моретата със 140 оръди€ на борда. —вободно време за разходки из уличките на стари€ град, за да разгледате сами уютната столица на  оста Ѕланка. “рансфер до Ћа ћанга дел ћар ћенор (около 1.30ч.). ќб€д. —вободно време. ¬ечер€. Ќощувка /1/.

2-ри ден: —ан ѕедро дел ѕинатар
«акуска. —вободно време. ѕо желание (с/у доплащане) полудневна екскурзи€ до —ан ѕедро дел ѕинатар, където се намира най-гол€мата крайбрежна солена лагуна в ≈вропа. ѕешеходна разходка в центъра на града: площадът на конституци€та с църква "—вети ѕетър", площад "»спани€", ћузе€т на морето, ≈тнографски€т археологически музей, традиционни€т рибен пазар. ѕо желание може да продължите разходката към дългата крайбрежна але€, от където започва природни€т парк "—алинас и јреналес". “ук се намира една от най-големите в ≈вропа открити кални бани с изключителни лечебни свойства. ѕаркът ни завежда между ћар ћенор и солните езера, сред в€търните мелници и множеството плажуващи, покрити с кал, преминава през пустин€ от п€съчни дюни, докато най-накра€ стига точката, където се срещат двете морета.  райбрежната але€ пък привлича с ефектните цветове на залеза, панорамната гледка и леки€ морски бриз. ѕо протежение на але€та може да намерите множество барове, ресторанти и магазини от вс€какъв тип. ¬ръщане в хотела. ¬ечер€. Ќощувка /2/.

3-ти ден: ћурси€
«акуска. —вободно време. ѕо желание (с/у доплащане) полудневна екскурзи€ до ћурси€ - столицата на едноименната автономна област. ѕосещение на най-гол€мата забележителност катедралата в ћурси€, построена върху основите на древна джами€, където могат да се вид€т различни художествени стилове, датиращи от √отически€ стил до Ќеокласицизма. –азглеждане на църквата "—ан ’уан де ƒиос", разположена на площад в —тари€ град. ÷ърквата е част от болнични€ комплекс в —ан ’уан де ƒиос, който в минлото е бил тамплиерска болница. ≈кскурзи€та завършва с посещение на музе€ на —алзило, където могат да се вид€т най-големите и впечатл€ващи колекции от работата на велики€ бароков скулптор от ћурси€. ¬ръщане в хотела. ¬ечер€. Ќощувка /3/.

4-ти ден: Ћорка
«акуска. —вободно време. ѕо желание (с/у доплащане) целодневна екскурзи€ до Ћорка - градът на слънцето, на стоте щита или на стоте имена.  акто и да го наречем, той определено се откро€ва с множеството архитектурни паметници - комбинаци€ от средновековен, ренесансов и бароков стил. ќт палеолита до римската епоха, град Ћорка е бил дом на различни култури, вс€ка от които е оставила сво€ отпечатък в истори€та на града. –азходката ще ни отведе през емблематични€ площад "»спани€" с катедралата "—вети ѕатрик" от 18-ти век, —ъдебната палата и  метството. ѕродължаваме към јрхеологически€ музей, житницата от 16-ти век, църква "—вети ‘ранциск" и двореца "√евара" Ц впечатл€ваща барокова сграда. Ќай-впечатл€ващ обаче е средновековни€т замък на Ћорка, наречен  репостта на слънцето, който се издига на хълма над града. ≈кскурзи€та до Ћорка е като машина на времето, ко€то ни връща назад в историческото минало чрез средновековните улички, архитектурните сгради и градската атмосфера. ¬ръщане в хотела. ¬ечер€. Ќощувка /4/.

5-ти ден:  артахена
«акуска. —вободно време. ѕо желание (с/у доплащане) полудневна екскурзи€ до  артахена - потопете се в истори€та на древни€ град  артахена, вървейки по неговите улици, по които в миналото са преминавали цивилизации като  артахените, –имл€ните и ¬изантийците и са оставили сво€ отпечатък в истори€та на това м€сто. ќтпътуване сутринта за  артагена. –азглеждане на пристанището, паметника на героите от  авие, площада на общината и реновирани€ наскоро дворец. —пускане надолу по главната улица за разглеждане на "Grand Hotel" и други впечатл€ващи сгради като Llagostera House, La Casa Cervantes и сградата на казиното. ѕо път€ за –имски€ театър се минава покрай църквата "—ейнт ћери" Ц център на —трастната седмица. –имски€т театър датира от първи век пр. ’р. ƒо него могат да се вид€т останките от стара катедрала, бомбандирана по време на √ражданската война. Ќакра€ разглеждане на "÷ърквата на благотворителността" с патронни€ светец на града. ѕо желание има възможност за изкачване с панорамен лифт над града, за да се вид€т прекрасните пейзажи, които се откриват. ¬ръщане в хотела за об€д. ќб€д. —вободно време. ¬ечер€. Ќощувка /5/.

6-ти ден: Ѕенидорм - ≈лче
«акуска. —вободно време. ѕо желание (с/у доплащане)целодневна екскурзи€ до Ѕенидорм и ≈лче. Ѕенидорм е един от най-големите туристически центрове в »спани€ и ≈вропа. Ѕлагодарение на характерни€ си силует с много високи хотели и жилищни сгради градът е известен като "ћанхатън на »спани€" или "Ѕенийорк". — повече от 1000 ресторанта и над 30 дискотеки градът предостав€ всичко необходимо за активен нощен живот. ≈лче е разположен на двата бр€га на река ¬иналопо и е едно от най-старите населени места на »берийски€ полуостров. ≈лче е об€вен за най-добър европейски град за отглеждане на палми. “ук има ботаническа градина с всички видове палми, които растат на «ем€та, както и цитрусови дървета, кактуси и бамбук. ƒруга гол€ма забележителност на града е "ћистери€та на ≈лче" (традиционен средновековен празник) - последната запазена до наши дни мистери€, ко€то е защитена от ёЌ≈— ќ като културен шедьовър. ќбиколката включва и панорамен тур на —тари€ град, базиликата —анта ћари€,  улата  алхора, двореца јлтимира, јрабските бани. ¬ръщане в хотела. ¬ечер€. Ќощувка /6/.

7-ми ден:  або де ѕалос
«акуска. —вободно време. ѕо желание (с/у доплащане) полудневна екскурзи€ до  або де ѕалос - малко рибарско селище. ѕешеходна разходка край пристанището и скалистата брегова лини€, ко€то води до зашемет€ващи€ фар. ќт тук се открива прекрасна панорамна гледка към Ћа ћанга, кристално чистата вода и тихите заливи. ќсновна атракци€ тук е самото морско дъно, определено за природен резерват, което се см€та за едно от най-добрите места за гмуркане в ц€ла »спани€. ¬  або де ѕалос може да се насладите на чудесни ресторанти, предлагащи гол€мо разнообразие от пр€сна риба и средиземноморски специалитети. ¬ръщане в хотела. ¬ечер€. Ќощувка /7/.

ќсми ден: јликанте - —офи€
«акуска (сух пакет). ќсвобождаване на стаите. “рансфер до летището и полет за —офи€ на ј  "Wizz Air".


÷ените са валидни за ранни записвани€ до 10.01.2018!

ƒата Ѕаза ¬ъзрастен в двойна ста€ ≈динична ста€ “рети възрастен ƒете 2-11.99, с двама възрастни
09.09.2018 FB  985 лв.  1205 лв.  905 лв.  645 лв.
16.09.2018 FB  975 лв.  1195 лв.  895 лв.  635 лв.
23.09.2018 FB  975 лв.  1195 лв.  895 лв.  635 лв.
30.09.2018 FB  925 лв.  1145 лв.  845 лв.  585 лв.
07.10.2018 FB  915 лв.  1135 лв.  835 лв.  575 лв.
14.10.2018 FB  915 лв.  1135 лв.  835 лв.  575 лв.

÷ената включва:
 • —амолетен билет за директен полет —офи€ - јликанте - —офи€ на авиокомпани€ "Wizz Air"
 • Ћетищни такси, чекиран багаж до 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг.
 • “рансфер летище - хотел - летище
 • 7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса (закуска, об€д и вечер€ + 1/4 вино и вода за об€д и вечер€) в хотел "Cavanna" 4* (или в подобен)
 • ѕолудневна екскурзи€ до јликанте с водач на български език
 • ќбслужване на български език
 • «астраховка "ѕомощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компани€ "јрмеец" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR

÷ената не включва:
 • ѕолудневна екскурзи€ до  артахена на български език
 • ѕолудневна екскурзи€ до ћурси€ на български език
 • ѕолудневна екскурзи€ до  або де ѕалос
 • ѕолудневна екскурзи€ до —ан ѕедро дел ѕинатар
 • ÷елодневна екскурзи€ до Ћорка
 • ÷елодневна екскурзи€ до Ѕенидорм и ≈лче на български език
 • –азходи за градски транспорт и разходи от личен характер
 • «астраховка "ќтм€на на пътуване" - по желание и съгласно тарифите на «јƒ "јрмеец"

ƒопълнителни услуги:
 • ѕолудневна екскурзи€ до  артахена на български език при минимум 20 записани туристи - 35 И
 • ѕолудневна екскурзи€ до ћурси€ на български език при минимум 20 записани туристи - 35 И
 • ѕолудневна екскурзи€ до  або де ѕалос на български език при минимум 20 записани туристи - 25 И
 • ѕолудневна екскурзи€ до —ан ѕедро дел ѕинатар на български език при минимум 20 записани туристи - 25 И
 • ÷елодневна екскурзи€ до Ћорка на български език при минимум 20 записани туристи - 35 И
 • ÷елодневна екскурзи€ до Ѕенидорм и ≈лче на български език при минимум 20 записани туристи - 45 И

ƒопълнителна информаци€:
ѕътуването се провежда при минимум 36 записани туристи.
ѕоследователността на провеждането на екскурзиите се определ€ на м€сто.

ѕолетна информаци€ за полет на Wizz Air:
 • очаква се

»нформаци€ за превозвача авиокомпани€ Wizz Air
 • седалище и адрес: Budapest International Airport Building 221
 • номер на лиценз: H-016

”слови€ за плащане:
 • депозит 35% от основната цена при записване плюс стойността на за€вените допълнителни услуги
 • доплащане до 35 дни преди датата на отпътуване

”слови€ за анулаци€:
 • до 35 дни преди датата на заминаване - неустойка 35% от основната цена на пътуването.
 • под 35 дни преди датата на заминаване - неустойка 100% от общата цена на пътуването.

Ќеобходими документи:
 • лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзи€та, за деца до 18г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едни€ или двамата родители! ѕътуването е безвизово и без медицински изисквани€ за имунизации!


 
»зберете хотел:
»зберете хотел:
ћурси€, »спани€
от 915 лв.