Вашата оценка
4.8 от 4 гласа

Нова Година в България с богат избор на предложения и курорти

Нова Година в България с богат избор на предложения и курорти

Оферти за Нова Година в България на СПА, в планината или на морето

 
Как да изберете своята оферта за Нова Година в България?

1. След отваряне на страницата отивате на таба "ТЪРСИ пакети"
2. От падащото меню "Групи пакети" избирате "НОВА ГОДИНА"
3. Ако имате предпочитания за "Град/Курорт" пишете името на кирилица и натискате бутона "Търси"
Наближаването на новогодишните празници обещава не само тържествени събирания и празнично настроение, но и предлага изключителни възможности за отдих и нови преживявания в множеството зимни курорти за НГ в България.

Прекрасни условия за посрещането на Нова година има в едно от най-посещаваните туристически селища в страната - Банско. Множеството спа-комплекси, уютните къщи за гости и богатият избор от хотели, предлагащи специални новогодишни програми обещават едно запомнящо се посрещане на идната 2016-та година. Новогодишните оферти включват всичко необходимо, което да гарантира незабравимата почивка на гостите.

Отлична зимна почивка и тържествено посрещане на празниците се предлагат и в Хисаря. Новогодишните туристически пакети от 2 и 3 нощувки, с включени празнична вечеря и музикално-артистична програма и наситени с положителни емоции преживявания в навечерието на новогодишната нощ.

Сред най-посещаваните туристически дестинации по време на новогодишните празници се нарежда и Пампорово. Курортът е предпочитано място, както за почивка и активен спорт през зимните месеци, така и за тържествено отбелязване на Новата година.

Боровец също е желана и предпочитана дестинация от множество българи, избрали да посрещнат празниците в някои от зимните ни курорти. Многообразието от уютни и комфортни хотели продължава да привлича стотици туристи по това време на годината. Желаещите да се насладят на планинската атмосфера на Боровец по време на празничните почивки могат да се възползват от специалните новогодишни пакети, предлагащи от 3 до 5 нощувки.

Сред любимите новогодишни предложения е и Сандански. Градът от край време предлага отлични условия за едно незабравимо посрещане на зимните празници.

Отлично изкарване очаква и посетителите на Велинград. Тук се намират „СПА-столицата на Балканите” - Гранд хотел Велинград, както и комплексът СПА хотел Акватоник, които предлагат специални новогодишни програми в навечерието на 2016-та година.

Разнообразие от новогодишни оферти има и за желаещите да посрещнат новата година в Девин. Родопското селище предлага на своите гости топло посрещане и множество приятни емоции в разгара на зимния сезон.

Интересни предложения за новогодишната нощ предлага и четиризвездният хотел Риу Правец Ризорт в град Правец. Посетителите на хотела могат да избират между празнична новогодишна вечеря в основния ресторант и празнична програма в балната зала на хотела. Независимо от избора обаче приятното изкарване и тържественото посрещане на Новата 2016-та година са сигурни.

Уютната и топла атмосфера на зимните ни курорти, множеството комфортни хотели и къщи за гости, планинският въздух и тържествените програми по случай идната година обещават на всеки гост едно по-различно и наистина празнично посрещане на новата 2016-та година. Възползвайте се и вие от прекрасните оферти, които определено ще ви заредят с добро настроение и положителни емоции.