Ќачало » ≈кзотични дестинации » ≈кскурзии в Ѕразили€ » ¬ ритъма на ёжна јмерика - јржентина и Ѕразили€ с »гуасу 2018
¬ашата оценка
4.5 от 2 гласа

¬ ритъма на ёжна јмерика - јржентина и Ѕразили€ с »гуасу 2018

¬ ритъма на ёжна јмерика - јржентина и Ѕразили€ с »гуасу 2018
 
  ¬ ритъма на ёжна јмерика - јржентина и Ѕразили€ с »гуасу 2018
’ранене: BB

÷≈Ќј ќ“
2680
13 дни / 10 нощувки
“ранспорт: —амолет

ƒати:   20.01.2018,

 
ѕринтирай

 
Ќяћј ћ≈—“ј!

1 ƒ≈Ќ 20.01.18 (събота) Ц —офи€ Ц Ћондон Ц Ѕуенос јйрес
ѕолет от летище —офи€ до Ѕуенос јйрес с ј  ФBritish Airways" в 14:10 ч.  ацане в Ћондон в 15:45 ч. —вързващ полет за Ѕуенос јйрес в 22:10 ч.

2 ƒ≈Ќ 21.01.18 (недел€) Ц Ѕуенос јйрес
ѕристигане на международно летище ≈зейза в Ѕуенос јйрес в 09:00 ч. ѕосрещане от представител на местни€ туроператор в аржентинската столица.
ƒобре дошли в јржентина!
—лед пристигането се отправ€ме на полудневен тур на южните райони на столицата Ѕуенос јйрес (включен в пакетната цена), с местен екскурзовод. ќбиколката ще започне с посещение на квартала, основан от италианските емигранти - Ћа Ѕока (La Boca), известен със своите типични цветни къщи, павирани улици и множество заведени€, в които можете на живо да гледате танго изпълнени€. ўе имаме възможност да се разходим по улица УCaminitoФ, известна като родното м€сто на тангото. “урът продължава със спиране за снимки пред стадиона на един от най-известните местни футболни отбори ДЅока ’униорсФ- ≈стадио јлберто ’. јрмандо. ƒругото име на стадиона е ДЋа ЅомбонераФ. “ук е тренирал и сами€ ƒиего ћарадона.
—ледва посещение на центъра на града или ѕлощад ћайо(Plaza de Mayo), където могат да се вид€т сградата на ѕрезидентството, известна още като –озовата къща. “ук е и модерната сграда на най-гол€мата  атедрала в страната, а срещу не€ е една от малкото запазени сгради от 18 в, известна с името  абилдо, изпълн€вала н€кога функциите на кметство на града. ўе минем и по булевард ћайо (Avenida de Mayo), който ДсвързваУ законодателната и изпълнителната власт на страната - в едини€ край е ѕрезидентството, а в други€ му край е —ената (ѕарламента на страната). “ук се намира и известното кафене “ортони, с автентичен интериор, запазен от средата на 19 век (н€ма да се спира или влиза, можете да го посетите през свободното си време).
ќбиколката продължава на север, към Ѕулевард 9 юли (Avenida 9 de julio), който е и най-широката улица в света. “ук се намира и известни€т ќбелиск Ц символ на града.
ќколо 14:00 часа - настан€ване в хотел Pestana Buenos Aires Hotel 4* . —вободно време за почивка. ¬ъзможност за разходка по близки€ до хотела булевард 9 ёли, както и попул€рната пешеходна улица ‘лорида Ц една от най-атрактивните в аржентинската столица.
Ќощувка.

3 ƒ≈Ќ 22.01.18 (понеделник) Ц Ѕуенос јйрес
«акуска.ƒнес продължаваме опознаването на Ѕуенос јйрес с полудневна обиколка на северната част на града (включена в пакетната цена).
ўе започнем обиколката с фото пауза на м€стото, където се намира ÷ветето от метал (Floralis Genéric), в близост до ёридически€ факултетна местни€ университет. ÷ветето е проектирано да се отвар€ сутрин с изгрева на слънцето и да се затвар€ вечер, когато то залезе. “ова го прави уникално и е един от символите на града. ѕреминаване покрай »зложбени€ център и Ќационални€ музей за из€щни изкуства.
—ледва спирка в квартал –иколета, който е един от най-престижните в града, известен с построените във френски стил административни и жилищни сгради, и многото музеи. “ук се намира и гробището на –иколета, своебразен музей на открито, който ние ще посетим. ¬ него са погребани известни личности като ≈вита ѕерон, аржентински президенти, местни артисти и художници, нобелови лауреати и дори дъщер€та на Ќаполеон.
ќбиколката продължава с преминаване през квартал ѕалермо, известен със скъпите аристократични жилища с изглед към парка. ¬ ѕалермо се намират и японските градини и ботаническата градина на Ѕуенос јйрес.
≈кскурзи€та ще завърши с посещение на една от най-красивите и уникални сгради в столицата Ц книжарницата ≈l Ateneo Grand Splendid. —градата, в ко€то се помещава, първоначално е използвана за театър - Teatro Gran Splendid и е построена през 1919 г. ƒълги години, м€стото не е било стопанисвано от никого, а през 2000 г. е преустроено в книжарница. »нтериорът е запазен, като на н€когашната сцена днес се помещава кафене, ложите, както и балконите с пищни орнаменти са превърнати в рафтове за книги и места за четене.

¬ръщане в хотела и свободно време или по желание - възможност за допълнителни меропри€ти€.
14:00 ч. Ц –азходка с корабче по “игре и делтата на река ѕарана (срещу допълнително заплащане).
ќтпътуване с автобус от хотела по един от главните булеварди Libertador Avenue, които вод€т към северните елегантни квартали като Vicente Lopez и Olivos, където се намира и резиденци€та на аржентински€ президент. ўе минем и покрай San Isidro, с неговата едноименна нео готическа катедрала, както и квартал San Fernando. √радчето “игре е разположено на едноименната река, част от делтата на река ѕарана и е едно от най-попул€рните места за почивка и б€гство от града за местните хора с многобройните малки островчета, канали и ръкави, притоци на гол€мата река ѕарана. ѕътуването ни по реката, ще започне от пристана “игре и ще продължи по мрежата от канали,докато се любуваме на зелените острови, елегантни вили, викториански докове, градини и клубове за гребане. ўе срещнем много канута, местни€ хранителен магазин (отново на кораб), частни лодки и много усмихнати хора. ўе пътуваме и по реките Lujan, Sarmiento, Tigre и San Antonio, докато отпиваме чаша ароматно кафе и опитваме от местните десерти Alfajores. ѕристигане на пристана и връщане в хотела с автобус.
÷ена: 55 $ (с екскурзовод на английски и испански език). ¬ключва: трансфер до /от пристанището на “игре, екскурзовод, разходка с корабче. ќбща продължителност: около 4 часа

20:30 ч. - ¬ечер€ + “анго шоу в УLa Esquina de Carlos GardelФ (срещу допълнително заплащане, вечер€ с включени напитки).
≈дин незабравим спектакъл с най-чувствени€ танц - тангото, който се провежда в ресторанта-театър ДLa Esquina de Carlos GardelФ, на името на попул€рни€ аржентински танго изпълнител, композитор и актьор Ц  арлос √ардел. ¬ечер€та е по меню по избор с включени напитки. Ўоу програмата включва изпълнени€ на танго в различните му вариации, промен€щи се през вековете. ўе научим повече за възникването на тангото, за изменени€та му през годините и ще усетим тръпката от този емоционален танц.
¬ечер€та започва в 21:00 ч. Ўоуто започва в 22:30 ч., завършва около 00:00.
÷ена: ~ 130 $. ¬ключва: частен трансфер, екскурзовод, вечер€ с напитки и богата шоу програма. ѕродължителност: ~ 4 часа.
Ќощувка в Ѕуенос јйрес.

4 ƒ≈Ќ 23.01.18 (вторник) Ц Ѕуенос јйрес
«акуска. —вободен ден за разходки в Ѕуенос јйрес или възможност за допълнителни екскурзии, по желание:
 • ÷елодневна екскурзи€ до –анчо —анта —узана в јржентинската пампаЦ зем€ на гаучосите (срещу допълнително заплащане).
ƒнес ще излезем извън големи€ град и ще опознаем навиците на аржентинските ДкаубоиФ, докато се разхождаме в един от най-обширните равни райони на света Ц јржентинската пампа. ѕътуването е на около 80 км от Ѕуенос јйрес, където ще спрем в ранчото —анта —узана. “ук ще бъдем посрещнати от нашите домакини с напитка и ДемпанадасФ (традиционни хапки от месо в тесто). —лед това ще имаме свободно време да се включим в различни активности традиционни за ранчото като €здене на кон, качване на каруца, разходка в ранчото и др.
—ледва об€д с традиционните ДasadosУ или различни видове месо печено на открит огън, наденички и разнообразие от салати, домашни десерти, различни напитки (включени в цената) и не на последно м€сто Ц традиционни€ за аржентинците чай ДматеУ. ѕо време на об€да, ще наблюдаваме фолкролно шоу с изпълнени€ на живо на местни музика и танци, а в кра€ на об€да ще станем свидетели на надб€гвани€ с коне, демонстраци€ на умени€та на гаучосите и ... н€ко€ дама ще получи сърцето на сво€ гаучо по един незабравим начин.
÷ена: ~150 $ (регул€рен тур, обслужване на английски и испански език) ¬ключва: трансфер с автобус, обслужване от местен екскурзовод, богат об€д, напитки, езда на коне, шоу програма. ќбща продължителност: около 8 часа.
»ли
 • ≈кскурзи€ до столицата на ”ругвай Ц град ћонтевидео (срещу допълнително заплащане, продължителност около 16 ч). ѕътуване с хидрофойл, около 3 часа.
–ано сутринта в 06:00 ч. трансфер до пристанището, за отплаване към ћонтевидео. ѕристигане в уругвайската столица и посрещане от местен екскурзовод на английски език.
—ледва обзорна екскурзи€ на града с посещение на старата част на града и централни€ площад Plaza Matriz, фонтана,  атедралата, старата сграда на кметството Cabildo, клуба ”ругвай, театър —олис, площада на Ќезависимостта с паметника на национални€ герой ’осе √. јртигас, ÷итеделата, известни€т със сво€та архитектура Palacio Salvo. ќбиколката ще продължи като минем по Ѕулевард 18 юли, където се намират повечето магазини, както и «аконодателната палата. ўе се посети също жилищни€ квартал Del Prado, както и ѕарламента, също така и ќбелиска, построен в чест на 100 години от приемането на първата конституци€ на страната. ѕродължаваме с парка Batlle и Ordoñez Park, наименуван на един от президентите на страната и любимо м€сто за почивка на местните жители. —ледва паметника La Carreta(вагона) и стадион Centenario. ўе минем през квартала Carrasco, крайбрежната улица на ћонтевидео, площад Virgilio и н€колкото крайбрежни квартала като Punta Gorda, Malvin, Buceo с прочути€ €хт клуб, Punta Carretas и голф клуба.
ѕристигане на пристанището и отплаване към Ѕуенос јйрес. ѕристигане в аржентинската столица около 22:00ч.
ƒопълнителна информаци€: ≈кскурзи€та се осъществ€ва при минимум 10 записани туриста. ÷ена: около 390 $ на човек. ¬ключва: трансфери от / до хотела, фериботни билети, целодневен тур в ћонтевидео - само с местен екскурзовод , на английски език.

5 ƒ≈Ќ 24.01.18 (ср€да) Ц Ѕуенос јйрес / »гуасу
«акуска. —вободно време в Ѕуенос јйрес. “рансфер до летището за вътрешен полет до »гуасу. ѕосрещане от агенци€та партньор, трансфер и настан€ване в хотел Esturion 4*. —вободно време. Ќощувка в ѕуерто »гуасу.

6 ƒ≈Ќ 25.01.18 (четвъртък) Ц ¬одопадите »гуасу от страната на јржентина
«акуска. ÷елодневен тур на водопадите »гуасу от јржентинска страна (включен в цената).
ƒнес ще прекараме един незабравим ден в природни€ парк »гуасу и ще видим водопадите от аржентинска страна. “ук се намират 80% от т€х, а само 20% са от бразилска страна. “ези над 275 водопада са създадени от двете реки »гуасу и ѕарана, като водата на н€кои места пада от 82м, а средното количество вода, което минава през водопадите е около 1500 м3 в секунда и варира в зависимост от сезона и пълноводието на реките.
ўе направим разходка по туристическите пътеки, от които се откриват неверо€тни гледки към водопадите, и откъдето ще може да ги снимаме и да се насладим на този природен феномен. ўе останем без дъх от това, което ще видим и ще онемеем пред красотата на природата.
—вободно време за об€д (за собствена сметка).
—ледобед Ц желаещите ще имат възможност да се потоп€т в кристалните води на водопадите, участвайки в УNautical adventureФ Ц мокро приключение с лодка (заплаща се допълнителнона м€сто).
Ќощувка в хотела в ѕуерто »гуасу.

7 ƒ≈Ќ 26.01.18 (петък) Ц »гуасу от страната на Ѕразили€, ѕтичи парк / –ио де ∆анейро
«акуска. Ќапускане на хотела в ѕуерто »гуасу, преминаване на границата и пристигане в Ѕразили€.
ўе минем по моста на дружбата, от който се открива гледка към границите на 3 държави Ц јржентина, Ѕразили€ и ѕарагвай и ще можем да € снимаме от автобуса.
ƒнешни€т ден ще започне с посещение на ѕтичи€ парк (включен в цената). ѕаркът е дом за над 1000 птици от различни части на Ѕразили€. Ќамира се в близост до Ќационални€ парк »гуасу и ще ни предостави възможността да видим отблизо различни видове папагали, тукан, фламинго и най-малката птица в света Ц колибри, както и много други разноцветни представители на птичи€ вид.
¬ъзможност за полет с хеликоптер над водопадите »гуасу (за€в€ва се и се заплаща на м€сто, около 160$).
ѕолудневен тур с местен екскурзовод на водопадите »гуасу от бразилска страна (включен в цената). ƒнес ще имаме възможност да видим най-големи€ от водопадите Ц ƒ€волското √ърло и ще усетим величеството на природата. ўе имаме възможност да отидем по пътека навътре към водопада сред рев€щите звуци на танцуващата вода.
—ледобед - трансфер до летище ‘оз до »гуасу за полет до –ио де ∆анейро.
 ацане във втори€ по големина град в Ѕразили€, посрещане от представител на местни€ туроператор в Ѕразили€ и трансфер до един от най-попул€рните курортни райони на –ио де ∆анейро -  опакабана. Ќастан€ване в хотел на брега на јтлантически€ океан Windsor Excelsior Copacabana 4*.Ќощувка в –ио де ∆анейро.

8 ƒ≈Ќ 27.01.18 (събота) - –ио де ∆анейро
«акуска в хотела.
ѕолудневен тур в космополитни€ –ио де ∆анейро с местен екскурзовод (около 6 часа, включен в пакетната цена). “урът обхваща посещение на планината  орковадо, на чийто връх се намира един от най-известните паметници в света - стату€та на ’ристос —пасител€.
—тату€та на ’ристос —пасител€ може да се види от всички точки на –ио, т€ е символ на града и привлича милиони туристи вс€ка година. Ќамира се на върха на планината  орковадо (710м) и предостав€ панорамни гледки към –ио де ∆анейро. ѕаметникът е издигнат по случай 100 годишнината от независимостта на Ѕразили€ и е открит през 1931г. ƒо не€ се достига със зъбчата железница, ко€то минава през най-гол€мата градска дъждовна гора в света Ц природни€ парк “ижука. —ледват само 100 стълби (има и асансьор) до панорамната площадка, от ко€то гледката е смайваща.
ќтпътуване от  орковадо към най-известни€ стадион в Ѕразили€ Ц ћаракана и един от най-големите в света. ѕървоначално побиращ 100 хил зрители, след реконструкци€ през 2014г, в момента стадионът може да събере 80 хил запал€нковци. ўе имаме възможност за фото пауза пред стадиона, а тези които жела€т, могат да вл€зат и вътре (при възможност и ако н€ма футболна среща, входната такса не е включена ~ 24 BR около 10$ ).
—ледва обиколка с автобус на най-известните плажове в –ио де ∆анейро Ц езерната област, плажовете »панема и Ћеблон, както и луксозните ‘ламенго и Ѕотафого бийч.
«авръщане в хотела около 15:00 ч. —вободно време.
Ќощувка в –ио де ∆анейро.

9 ƒ≈Ќ 28.01.18 (недел€) - –ио де ∆анейро
«акуска. ѕолудневна туристическа обиколка на –ио де ∆анейро с местен екскурзовод, с посещение на другата основна забележителност в –ио Ц знаменитата скала «ахарната глава (4 часа, включена в пакетната цена).
ўе започнем тура от втората най-гол€ма забележителност на –ио де ∆анейро Ц «ахарната глава (Sugar Loaf). ѕланината е с височина 395 м и дава възможност да снимате панорамно известните плажове на града. ќт тук се открива гледка към моста, който свързва –ио с Ќитерой Ц точно на отсрещната страна на залива √уанабара. »зкачването с лифт включва още една спирка Ц на 220 м в планината ”рка, откъдето може да снимате «ахарната √лава отблизо.
—лед като слезем от «ахарната глава, ще имаме възможност да видим отблизо и старата централна част на –ио де ∆анейро. ўе минем покрай модернистичната катедрала  анделари€, ще се разходим до Ќационалната √алери€, градски€ театър, музе€т ”тре, посветен на опазването на околната среда, както и множество други исторически и модерни сгради в сърцето на града.
«авръщане в хотела окол 13:00 ч. —вободно време.
 • ¬ечерта - по желание, Rio by night Ц вечер€ в типичен ресторант + ѕлатаформа шоу (срещу допълнително заплащане).
ќтпътуване от хотела с автобус до местен ресторант, където ще имаме възможност да опитаме от всички типични за Ѕразили€ €сти€, включително и разнообразни видове месо (напитките се заплащат допълнително). —лед вечер€та се преместваме в залата на Plataforma, където група професионалисти ще покажат истори€та на страната в спектакъл от около 2 ч. ўе видим различните периоди, през които минава Ѕразили€ - от раждането на страната до наши дни, пресъздадени с пъстри костюми, ритмична музика и неверо€тно настроение. ¬ кра€ на представлението ще се потопим в ритъма на самбата в изпълнение на красивите танцьори и ще имаме възможност да се снимаме с т€х.
÷ена: ~ 130 $. ¬ключва: трансфер, екскурзовод, вечер€ (без включени напитки), пищен шоу спектакъл! ќбща продължителност: около 5 часа
Ќощувка в хотела в –ио де ∆анейро.

10 ƒ≈Ќ 29.01.18 (понеделник) - –ио де ∆анейро
«акуска. —вободен ден в Д√рада на чудесатаФ. »мате възможност да се потопите в местната атмосфера като се разходите до съседни€ плаж »панема, до стари€ луксозен квартал —анта “ереза с многобройните имени€, павирани улици и да се повозите на стари€ трамвай, да се насладите на местната кухн€ в н€кой от ресторантите край брега на океана, или да опитате кайпирин€ и да се забавл€вате в нощните заведени€ на града под звуците на самба и боса нова.
»ли
¬ъзможност за целодневна екскурзи€ до лагуните на јнгра дос –ейс (срещу допълнително заплащане).
–ано сутринта - отпътуване с автобус към Costa Verde или в превод «еленото крайбрежие. Ќа около150 км (около 3 ч. в посока) западно от –ио де ∆анейро е разположен районът јнгра дос –ейс, който представ€ ландшафт на повече от 100 острова.  руиз (около 4 часа) с типична лодка сред н€кои от най-красивите острови, спирка на тропически остров - ще имате възможност да поплувате в изумрудените води и да направите слънчеви бани. ќб€д на лодката.
ќтпътуване с автобус обратно към –ио и завръщане в хотела късно вечерта. ѕродължителност: около 12 часа.
÷ена: ~ 75$ (регул€рен тур, обслужване на английски език). ¬ключва: трансфер с автобус, екскурзовод, разходка с лодка, об€д без напитките.

Ќощувка в –ио де ∆анейро.

11 ƒ≈Ќ 30.01.18 (вторник) - –ио де ∆анейро Ц Ћондон
«акуска. —вободен ден за плаж, разходки, развлечени€, покупки на сувенири. ќсвобождаване на стаите до 12:00. ¬ъзможност за остав€не на багажа в помещение в хотела за съхранение на багаж.ќколо 19 часа - трансфер до международното летище за полет с УBritish AirwaysФ до Ћондон в 23:00 ч.

12 ƒ≈Ќ 31.01.18 (ср€да) Ц Ћондон
ѕристигане в Ћондон в 12:10 ч. “рансфер с шатъл бус и настан€ване в хотел до летище ’ийтроу на база нощувка. —вободно време за почивка или разходка в центъра на английската столица.Ќощувка в Ћондон.

13 ƒ≈Ќ 01.02.18 (четвъртък) Ц Ћондон Ц —офи€
“рансфер с шатъл бус до летище ’ийтроу за полет до —офи€ в 08:10 ч.
 аца в —офи€ на терминал 2 в 13:15 часа.

ƒата Ѕаза Ќа човек в двойна ста€ ≈динична ста€ “рети възрастен на доп. легло
20.01.2018 BB  1646 €  1831 €  1501 €

ѕќЋ≈“Ќќ –ј«ѕ»—јЌ»≈:
20 януари —ќ‘»я 14:10 ЋќЌƒќЌ, ’»…“–ќ” 15:45
20 януари ЋќЌƒќЌ, ’»…“–ќ” 22:10 Ѕ”≈Ќќ— ј…–≈— 09:00+1 (каца се на 21.01)
30 януари –»ќ ƒ≈ ∆јЌ≈…–ќ 23:00 ЋќЌƒќЌ, ’»…“–ќ” 12:10+1(каца се на 31.01)
01 ‘евруари ЋќЌƒќЌ, ’»…“–ќ” 08:10 —ќ‘»я 13:15

ƒопълнителна информаци€:
 • ѕрограмата на водопадите »гуасу се провежда съобразно часовете на вътрешните полети!
ќбслужването от местните екскурзоводи е на английски език с превод на български език от водача на групата.
 • «а пътуването до Ѕразили€ и јржентина не се изискват визи и имунизации.
 • ћинимален брой участници за осъществ€ване на eкскурзи€та: 15 човека.
 • —рок за уведомление при недостигнат минимум: 30 дни преди датата на пътуване.

«абележки:
 • ѕакетната цена е калкулирана по курс 1,75 лв. за щатски долар към 05.07.2017 г. ѕри пром€на на обменни€ валутен курс с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, “ќ си запазва правото за прекалкулиране на основната пакетна цена, съобразно пром€ната на валутни€ курс.
 • ѕри неблагопри€тни метеорологични услови€ или други форсмажорни обсто€телства, е възможно програмата да претърпи пром€на! ѕолетните часове подлежат на препотвърждение от авио компаниите!
 • “уроператорът си запазва правото за пром€на в реда на разглеждане на забележителностите, при необходимост.
 • ƒопълнителни екскурзии и меропри€ти€ - за€в€ват се и се заплащат в Ѕългари€!

јнулации и неустойки по програмата:
 • ¬ случай на отказ от туристическото пътуване /“ѕ/, заплатената сума се възстанов€ва при следните удръжки:
 • до 100 дни преди датата на пътуване Ц без неустойки
 • от 99 до 80 дни преди датата на отпътуване Ц 10 % от стойността на “ѕ
 • до 79 дни до 40 дни преди отпътуване Ц размерът на депозита
 • от 39 до 0 дни - 100 % от стойността на “ѕ

ѕредимства на програмата:
 • Ѕалансирана атрактивна екскурзионна програма, съчетана с кратка почивка в един от най-известните курорти в света  опакабана-настан€ване в хотел край брега на јтлантически€ океан.
 • ”добни международни полети с British Airways.
 • ƒиректни вътрешни полети с удобни полетни часове и включени летищни такси.
 • ѕотвърдени отлични 4 * хотели в Ѕуенос јйрес, ѕуерто »гуасу и –ио де ∆анейро с централна локаци€.
 • ’отелът в Ѕуенос јйрес е на пешеходно разсто€ние от местни атракции и забележителности.
 • ’отелът в ѕуерто »гуасу разполага с басейн и джакузи сред тропическа градина.
 • ’отелът в –ио де ∆анейро е в центъра на курорта  опакабана, разполага с басейн на покрива с прекрасен изглед към плажа  опакабана и стату€та на ’ристос, има включени за плажа чадър, шезлонги и кърпи.
 • ÷ената включва всички описани в програмата трансфери и турове с комфортни автобуси, включени входни такси за Ќационални€ парк »гуасу от аржентинска страна, от бразилска страна, ѕтичи€ парк.
 • ѕосещение на столицата на јржентина - Ѕуенос јйрес; един от най-красивите градове в Ѕразили€ и света - –ио де ∆анейро и едно от новите природни чудеса на света - водопадите »гуасу.
 • ќпци€ за посещение на ”ругвай.
 • ¬ъзможност за разходка в центъра на Ћондон.
 • ¬одач от Ѕългари€, който ще помага с превода, по време на ц€лото пътуване.

«абележка: ƒопълнителните екскурзии се за€в€ват и заплащат в Ѕългари€!
ѕосочените в програмата цени и часове за допълнителните меропри€ти€ са ориентировъчни и подлежат на препотвърждение до месец преди датата на отпътуване.

ќЅўј »Ќ‘ќ–ћј÷»я «ј ’ќ“≈Ћ»“≈ ѕќ ѕ–ќ√–јћј“ј

’отел PESTANA BUENOS AIRES 4*, Ѕ”≈Ќќ— ј…–≈—
 • ’отелът е об€вен от н€колко авторитетни издани€ за най-добри€ хотел в най-добрата част на Ѕуенос јйрес. ¬ сърцето на Ѕуенос јйрес, на един от най-известните булеварди в света Д9-ти ёлиФ, известен като най-широки€ булевард в света. Pestana Buenos Aires се намира само на 600 метра от обелиска на Ѕуенос јйрес и 700 метра от известната търговска улица ‘лорида.
—тандартните стаи в хотела са модерно обзаведени, предлагащи всички удобства за при€тен престой
Ќа разположение на гостите в хотела са: американски а ла карт ресторант, традиционен пъб, зала за срещи, фитнес зала, сауна, безплатен Wi-Fi интернет, вътрешен басейн
’ранене: закуска на блок маса
 • ƒопълнителна информаци€:
на пешеходно разсто€ние от хотела (около 15 минути) се намират известните кафе “ортони, “еатър  олон. Ќе пропускайте да изпиете чаша кафе в Café Tortoni, открито през 1858 г., средище на културни€ и политически елит, об€вено за Ќационален исторически паметник на јржентина. –азходете се до театър Colon.


’отел Esturion 4*, ѕуерто »гуасу
 • ’отелът се намира на 600 м от центъра на ѕуерто »гуасу,и на 150 метра от известната точка за наблюдени€ на трите държави ( Ѕразили€, ѕарагвай, јржентина ). Ќа 15 км от Ќационален парк »гуасу, на 19 км от международното летище Puerto Iguazu (јржентина), на 25 км от междунар. летище FozdoIguazu (Ѕразили€)
—тандартни стаи: LED телевизор, бан€, сешоар, кабелна телевизи€, индивидуален климатик, телефон, мини бар, кафе и чай, безплатен Wi-Fi достъп.
Ќеобходим е преходник за електрическата мрежа! ћоже да се вземе от рецепци€та.
Ќа разположение на гостите на хотела са: градина с джакузи и открит басейн с детска секци€ (предлагат се кърпи за басейна), солариум, сауна, ста€ за масаж, фитнес зала, зала за игри с тенис маса, магазин за подаръци, безплатен Wi-Fi достъп, лоби бар, бар при басейна - предлага разнообразие от сандвичи, пици и коктейли, на които можете да се насладите заобиколени от природата в при€тна атмосфера;
’ранене: богата закуска на шведска маса

’отел WINDSOREXCELSIORCOPACABANA 4*, –ио де ∆анейро
 • ’отелът е отличен избор за перфектно качество, обслужване и локаци€. Ќамира се в топ центъра на един от най-попул€рните световни курорти -  опакабана, само улица го дели от пешеходната але€ и огромни€ прекрасен плаж на  опакабана. ѕредлага забележителна панорамна гледка към курорта, океана, хълма «ахарната глава.
–азполага с 233 елегантно обзаведени просторни стаи със съвременен интериор: Standard, Superior rooms, Executive Superior, Deluxe, Junior Suite иExecutive Suite
¬ стаите: централна климатизаци€ (с индивидуален контрол), кабелна телевизи€, телефон, мини бар, радио, сейф, електронен часовник, сешоар, огледало за грим, Wi-Fi интернет достъп
√ледката от терасата на покрива на хотела, където се намират бара и басейна, е изумителна. “ук, с питие в ръка, можете да се насладите на фантастичен залез. «а об€д и вечер€ ресторантът на хотела предлага богато и качествено меню със специалитети от бразилската и международна кухни.
Ќа разположение на гостите са още: сауни (суха и мокра) и фитнес център. „адъри, шезлонги и плажни кърпи се предостав€т на плажа - срещу специална карта, ко€то гостите получават при настан€ване. –ум-сървиз е на денонощно разположение. Ѕезплатен Wi-Fi интернет достъп.
’ранене: богата и разнообразна тропическа закуска на шведска маса.

÷ената включва:
 • —амолетен билет —офи€ЦЋондон-Ѕуенос јйрес / –ио де ∆анейроЦЋондон-—офи€ с включени летищни такси и багаж до 23 кг на човек;
 • —амолетен билет Ѕуенос јйрес Ц »гуасу с включени летищни такси и багаж до 23 кг на човек;
 • —амолетен билет »гуасу Ц –ио де ∆анейро с включени летищни такси и багаж до 23 кг на човек;
 • ¬сички описани в програмата трансфери и екскурзии с местни екскурзоводи; комфортни автобуси;
 • 3 нощувки със закуски в централно разположен хотел Pestana Buenos Aires Hotel 4* в Ѕуенос јйрес;
 • ƒве полудневни туристически обиколки на Ѕуенос јйрес;
 • 2 нощувки със закуски в централно разположен хотел Esturion 4* в ѕуерто »гуасу;
 • ÷елодневен тур на водопадите »гуасу от аржентинска страна с включени входни такси;
 • ѕолудневен тур на водопадите »гуасу от бразилска страна с включени входни такси;
 • ѕосещение на ѕтичи€ парк от бразилска страна с включени входни такси;
 • 4 нощувки със закуски в хотел Windsor Excelsior Copacabana 4* в –ио де ∆анейро, до плажа на  опакабана;
 • ѕолудневен сити тур в –ио до планината  орковадо и стату€та на ’ристос - изкачване с железница, с включени билет и входни такси и посещение на стадиона ћаракана (без включена входна такса);
 • ѕолудневна обиколка на –ио с посещение на хълма «ахарната глава - изкачване с кабинков лифт;
 • ќбслужване на английски език от местни екскурзоводи по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;
 • 1 нощувка в хотел в района на летище ’ийтроу в Ћондон;
 • ћедицинска застраховка с асистанс покритие 20 000 евро на «јƒ ДјрмеецУ;
 • ¬одач от туроператора по време на ц€лото пътуване, който ще превежда на български език;

÷ената не включва:
 • ƒопълнителни меропри€ти€ и екскурзии по желание и разходи от лично естество;
 • «астраховка Дќтм€на на пътуванеФ Ц допълнителна информаци€ можете да получите в офисите ни.

”слови€ за записване:
 • 2000 лв. депозит при резерваци€ и сключване на договор за туристическо пътуване;
 • ƒоплащане до 04.01.2018 г;

Ќеобходими документи:
 • ћеждународен паспорт, валиден минимум 6 месeца от крайната дата на пътуването;
 •  опие от международен паспорт;